tisdag 19 juli 2011

På olika håll89 120 ord har jag skrivit nu, tufft va? Det är 80 120 fler än vad jag just nu skrivit i denna blogg. Jäklar va jag kan tjöta på med tangenterna.
Igår hade vi en slapp- och mysdag, så idag var det hårdskrivning, mer eller mindre, från morgon till kväll för min del. Under tiden tränade Niklas lite inne på toaletten, gick på promenad, fotade kor och lite sånt. Förutom att vi gick en sväng i morgonsolen till affären har vi haft en otroligt osolig dag, kanske lite dumt, när det bara är fem dagar kvar här i Grekland… men sånt händer.

2 kommentarer :

 1. Jag tar igen lite läsning som jag missat. En fin blogg har ni, den gör mig glad och jag önskar att jag hade fått varit med ett par dagar, i ert paradis. Berättande bilder och berättande språk. Ni berättar fint, och känns lite närmre. Ses snart, hoppas vi får lite kvalitetssommartid i Dalarna! Puss från Elina

  SvaraRadera
 2. Yo Darlo!

  Tack för fina kommentaren! Det är superkul att se att du läser :)

  Ja, vi kommer hem i morgon, wowha! Och då drar vi nog till Säter och coolar lite, du vet man blir så trött av semester. Men sen ses vi snart och har lite kvalletid!

  Löods ov lövs! /Maja

  SvaraRadera