måndag 10 juni 2013

I stort sett årligen, under en tioårsperiod, har jag återvänt till Greklands övärld. Jag kan räkna till minst fem olika öar i sällskap med åtta olika personer. Det här är Niklas och mitt andra, gemensamma besök.

Kanske är det därför, eller för att vår vistelse denna gång kommer att vara så länge, som tillvaron snabbt har blivit till vardag. Och som vi älskar denna vardag.
   Köpa färskt bröd varje morgon till frukost. Handla fetaost och oliver i lösvikt över disk. Leka i sol, stenlandskap och vatten. Testa massor av olika drinkar, öler och alkoläsker. Drunkna i böcker, fotograferande, redigerande, skrivande och, inte minst, alla färska underbara grönsaker och frukter.

Idag när vi för andra gången gav oss ut på Falirakigatorna tog N lite kort. Ni får ursäkta mitt genomproffsiga poserande, jag växte upp med en fotograf till syster. Btw Anna, de här små vita kanterna som ser ut att vara någon form av shortsliknande som skymtar på iaf en av bilderna är BB-trosorna du gav mig! De är perfekta för att luftigt och lätt skona mig från lår/värmeeksem, som så här härligt kurviga kvinnor som vi så lätt kan drabbas av!

Puss från M och N


5 kommentarer :

 1. Vilka BB-trosor?! Har du fått såna där nättrosor man fick på BB?? Seriöst?!

  SvaraRadera
 2. Det där med trosorna var det roligaste idag! :D

  SvaraRadera
 3. Haha! Ja, du gav mig ett par, kanske var det förra sommaren! :D Jag kan kanske bjuda på en instagrambild sen, fast Niklas tycker de är så fula så att han förbittrar sig över att det skulle förstöra hans fina fotoflow!

  SvaraRadera
 4. Fyfan vad roligt! Sklit dem med hälsan... Låt Niklas behålla sitt fotoflow, ni kan messa en vanlig bild till bara mig! Puss.

  SvaraRadera
 5. Fyfan vad roligt! Sklit dem med hälsan... Låt Niklas behålla sitt fotoflow, ni kan messa en vanlig bild till bara mig! Puss.

  SvaraRadera