torsdag 6 juni 2013

Nu har vi inlett vår vistelse på ytterligare 60 dagar i Grekland, Rhodos!

Vi pallrade oss upp kvart i tre på tisdagen, småsprang den där kilometern (eller va det kan va) från Lisas hem till Lidingö centrum och fick sedan stå och vänta in bussen. Därefter hann vi med att köpa  banan och kolsyrat vatten på 7eleven vid Sergelstorg innan vi tog flygbussen till Skavsta där vi pressade i oss 2 ciabatta, 200 gr chips och Pepsi max innan Niklas satte igång med sin ångestdans över bagagets storlek, innehåll och vikt. Pocketar och sladdar stuvades ner i jackfickor för att hålla skiten under 10kilosgränsen.
   Sedan uteblev ändå vägning av bagaget- vilket nästan kändes som en besvikelse. Som när man inte behöver visa sin dyra jävla sj-biljett under en tågresa.

Framme i Rhodos flygplats möttes vi av en söt liten tjej, sjukt lik Milea, och i samma ålder, som kom och ville hålla min hand och som pratade grekiska med oss. Hjärtat alltså, mitt hjärta! <3

Sedan tog vi lokalbussar till Faliraki från flyget och satte vi oss på en café, käkade vegburgare, strips och greksallad och surfade rätt på en karta till vårt förbokade ”hem”, Laguna Beach Hotel (bra ställe!)

Hittills har jag/vi handlat och lagat massa mat, badat, solat, sprungit, läst, myst, druckit, ätit och sovit helt otroligt mycket. Värmen är ännu inte tryckande och vi satsar på säker solning och skyler oss en massa, eller inte Niklas, han blir knappt solbränd (får bara ljuvliga fräknar) men jag suger åt mig uv-ljus som en kaktus tar vara på vatten efter en torrperiod i öknen.

Niklas har tagit lite fina bilder på växter och så nån på mig, för er att ta del av.

Allt gott!
/M&NInga kommentarer :

Skicka en kommentar