lördag 25 juni 2011

135 längder, och glad midsommar!

Vi hade satt klockan på nio i morse, för att hinna med havsbad i förmiddagssolen. Köpte söta, stora körsbär till mig och en islatte till Niklas och vandrade ner till stranden med undervattenskamera, stråmatta, cyklop, badmadrass (som vi hittade i Rhodos stad) och en varsin färdiggjord macka i några påsar. Sedan badade vi en massa, satte i oss mackorna och så var det redan plötsligt för varmt för att ligga och sola. Vi gick och handlade lite och återvände till hotellet.


Mer sol och bad vid poolen, omelett med oliv, rödlök, tomat och paprika, en greksallad och lite chips, sedan ägnade jag det mesta av dagen åt att läsa och simma, medan Niklas fotade och redigerade bilder. Jag simmade 135 längder i poolen och övade på min crawl, jag har lärt mig att kisa med ögonen lite när jag andas och lyckas nästan simma helt rakt, mycket stolt!

Tiden tickar iväg här, nu har vi bara 29 dagar kvar av garanterad värme, sol och bad. Det är tur att det finns så många fina människor att sakna och längta till i Sverige, det gör att det inte känns lika tråkigt när timmarna rinner. Och just ja, mammorna våra påminde oss om att det är midsommar, så Glad sån till alla!

2 kommentarer :

  1. Hej maja!! Suttit å läst igenom bloggen nu. Vad härligt ni verkar ha det. Bra att ni skaffat a.c annars är det inge vidare när det är så fruktansvärt varmt. Njut av sista tiden nu.. Många kramar från anna

    SvaraRadera
  2. Ah! Hej Anna! Va kul att du laser! Nu borjar jag ju fundera pa hur det ar med dig, och vad ni gor i sommar? Jo, a/c vill man fan inte vara utan alltsa! Haha... aldrig mer typ. Puss! /Maja

    SvaraRadera