söndag 19 juni 2011

Sola och bada, piña colada

Faliraki är tipp topp, om man är ute efter Svenssonsemester, vilket vi är! Hotell Anika som vi alltså bor på, har idag verkligen varit vårt lilla näste. Alla dagen måltider har här förtärts, vi har hängt vid och poolbadat en massa, läst och roat oss i all enkelhet.


När solen lugnade ner sig lite traskade vi iväg på en mysig promenad i staden, letade efter större affärer i hopp om lägre priser och så strosade vi längs den långa strandkanten vid havet och stannade då och då för att posera framför Niklas kamera.

Allt är dock inte frid och fröjd, vårt hotellrum ligger i lä och vi har ingen ac. När vi har öppen balkongdörr strömmar myggor in och de är aggressiva som satan, jag har säkert ett fyrtiotal bett över kroppen som kliar och irriterar mest hela tiden, sex av vilka är lägligt placerade i ansiktet. Dessutom verkligen strålar solen mot vårt rum på morgonen, jag vaknade svettig med kliklåda och halvt andnöd i morse och gnällde upp Niklas. Men man ska inte klaga för mycket, vi hade och har en ljuvlig pool och solbäddar placerade i skugga att dåsa vidare i!

Mycket pengar blev lite pengar när vi betalade hyran

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar